Nu börjar allvaret

Förutom 2 stora strand villor med totalt 12 rum, en beach club i 4 våningar , 8 pooler små och stora så finns det massor av andra byggnader på området. Vatten är en bristvara i Grenadinerna och på en av bilderna ser ni anläggningen som omvandlar saltvattnet till färskvatten. Utom den så finns det inte tillräckligt med vatten till villorna, poolerna och Beachbaren. Inget kommunalt vatten och avlopp här inte.

Personalbostäder är ett måste och istället för att söka bygglov och bygga personalbostäder, så kan man ställa husvagnar och koppla på el ,AC och tillfälligt avlopp och vips så blir det en fantastisk tillfällig liten bostad på stranden.

En av containrarna har öppnats, det fanns över 100 stora krukor av olika storlekar och färger som skall placeras ut på dom 4 våningarna kommande vecka,Några kom ut idag. Har även börjat ställa ut lite av möblerna, planen är att ha en liten informell invigning för oss och våra medarbetare nu på fredag, vi får se hur det går med det.Havet är tomt på segel och motorbåtar, känns ödsligt, pandemin har verkligen slagit till i hela världen. Tror nog att vi är på en av världens säkraste platser just nu relaterat till den pågående pandemin och det känns tryggt men hur skall det gå för turismen, det är en annan fråga?