Hjälp med att boka flyg?

Om ni behöver hjälp med att boka flyg eller eventuella övernattningar på resans väg? Då rekommenderar vi er att kontakta Dan Blomberg på Fast Track Travel i Stockholm. Dan har lång erfarenhet av att boka och arrangera resor till och från Västindien och vi har samarbetat med honom sedan 1990 talet.

Ni är naturligtvis välkomna att boka era egna resor via nätet men om ni vill ha professionell hjälp av en trygg resebyrå är det Dan och hans företag som gäller.

Reser ni med Brittish Airways via Barbados så flyger ni ett mindre plan direkt till till Canouan Jetport som ligger ca 15 minuter med vår båt från vår resort på Mayreau. Där väntar vår representant som tar er med taxi ( ca 5 min ) till vårt kontor i Sandy Lane Marina..

Vi tar därefter båten till Mayreau en båttur om drygt 15 minuter beroende på väder och vind. Vid ankomst tar våra duktiga medarbetare hand om ert bagage medan vi träffas i beachbaren för att skåla in ankomsten med en tropisk välkomstdrink och  en snabb genomgång om vad som väntar under ert besök hos oss i paradiset.

Kontaktuppgifter Fast Track Travel

Telefon: (+46) 8 566 14601

Mail: dan@fasttracktravel.se

Hemsida: https://www.fasttracktravel.se/