Fakta & priser om hur man reser och vad resorna innehåller

Resorna med FlipFlop Resor är alltid minst 14 dagar plus restid till och från Sverige. Så räkna med att resan tar 16 dagar från att ni lämnar er bostad tills ni är tillbaka i ert sköna hem igen. Självklart kan vi skapa kortare eller längre Vi rekommenderar att resa minst 14 dagar plus restid till och från Sverige, då får ni den bästa upplevelsen. Så räkna med att resan tar 16 dagar från att ni lämnar er bostad tills ni är tillbaka i ert sköna hem igen. Självklart kan vi skapa kortare eller längre resor men för att uppleva Grenadinerna och få ut det mesta av er resa så är detta vår rekommendation.

Resvägar

St Vincent and the Grenadines fick en ny internationell flygplats för några år sedan och i mitten av oktober 2021 började Virgin Atlantic flyga direkt från London till St Vincent vilket gör resan betydligt enklare och billigare. Man kan även resa med Brittish airways via London och Barbados eller Condor via Frankfurt och Barbados. Från Barbados flyger man med ett litet plan till Canouan där vi hämtar med vår båt för en 20 minuters båtresa  till Mayreau

Hjälp med bokningar

Vi har ett exklusivt samarbete med Dan Blomberg på Fast Track Travel i Stockholm. Vi har samarbetat med honom sedan 1990 talet och han kan alla resvägar till slutdestinationen och vi rekommenderar att ni bokar allt som har med flyg och eventuella övernattningar med honom. Ni är naturligtvis välkomna att boka era egna resor via nätet men om ni vill ha professionell hjälp av en trygg resebyrå är det Dan och hans företag som gäller.

Ni hittar mer information om Fast Track Travels tjänster här

Reser ni med Brittish airways via Barbados så flyger ni ett mindre plan direkt till till Canouan Jetport som ligger ca 15 minuter med vår båt från vår resort på Mayreau. På Canouan flygplats väntar vår representant som tar er med taxi ( ca 5 min ) till vårt kontor i Sandy Lane Marina där vi väntar med vår båt.

 Den resvägen är egentligen den bästa då man kan resa hit på en dag, å andra sidan kostar oftast flygbiljetten 4-5000 kr mer per person. 

Vid ankomst Mayreau tar våra duktiga medarbetare hand om ert bagage. Under tiden träffas vi i beachbaren för att skåla in ankomsten med en tropisk välkomstdrink och en snabb genomgång om vad som väntar under ert besök hos oss i paradiset.

Resekostnad

Vi erbjuder paketpriser för 2 veckors resor men vi skräddarsyr även resor för er som vill resa en kortare eller längre period.  I paketpriset ingår

 • Transfer till och från Mayreau från St Vincent eller Canouan
 • Frukost alla dagar
 • Båtutflykt till Tobago Cays

Ni kan även välja till vårt ”all inclusive paket” där all mat, dryck, vattensporter ingår, det innebär att ni betalar en summa om 1295 US dollar per person och vecka. 

Vårt hotell är ”Corona Approved”

Hela vårt hotellområde är godkänt av the Government in St.Vincent and the Grenadines. Detta innebär att all eHela vårt hotellområde är godkänt av the Government in St.Vincent and the Grenadines. För närvarande behövs enbart negativt PCR test vid ankomst och ingen karantän. Men om karantän införs igen så innebär det att den eventuell karantän som krävs vid inresa tillfället kan ske på vårt hotellområde. Du kan alltså röra dig fritt hos oss och har tillgång till alla våra bekvämligheter. All vår personal på plats är testade, vaccinerade och utbildade i sanitet och smittspridning begränsning.

Grundpaket och extrapaket

I grundpaketet av resan så ingår:

 • Transfer till och från Mayreau från St Vincent
 • Frukost alla dagar
 • Segelutflykt till Tobago Cays
 • Utflykter samt mat och dryck.

Ni kan även välja till vårt all inclusive paket där all mat, dryck, vattensporter ingår, det innebär att ni betalar en summa om 1295 US dollar per person och vecka. Mer information om All Inclusive paketet kommer snart.

Avresedatum höst, vinter 2021 och 2022.

Priserna är angivna per person och inklusive flygresa. Priserna kan förändras något beroende på variation i flygbiljetternas kostnader över tid.

Under kommande säsong så anordnar vi resor följande datum:

 • 6 April – 20 April

  Observera att priset är baserat på Virgins flyg från London till St Vincent vilket är den bästa resvägen just nu. Priserna är cirka priser då flyget kan variera något.

 • 35.500 kr

 • 20 April – 4 Maj

  Observera att priset är baserat på Virgins flyg från London till St Vincent vilket är den bästa resvägen just nu. Priserna är cirka priser då flyget kan variera något.

 • 33.750 kr

 • Sommarspecial 4 Maj - 30 September

  Observera att priset är baserat på Virgins flyg från London till St Vincent vilket är den bästa resvägen just nu. Priserna är cirka priser då flyget kan variera något.

 • 33.800 kr

 • 1 - 15 November

  Har vi 10 platser att erbjuda för er som är sugna på ett ett besök till vårt Västindiska paradis, ni bor i en av våra underbara strandvilla 15 meter från strandkanten och vi blir era privata guider under 2 veckor. Spännande utflykter i ett av världens orörda paradis och många historier ur vårt barfota liv i paradiset utlovas.

  Observera att priset är baserat på Virgins flyg från London till St Vincent vilket är den bästa resvägen just nu. Priserna är cirka priser då flyget kan variera något.

  I priset ingår vällagad frukost och samtliga skatter.

 • 34.750 kr